מנטה וירוק צ'ילה Granita
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 94 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילי חלפיניו, מים מינרליים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו שעועית ירוקה עם שאלוט פריך, צ'ילה, נענע, שעועית ירוקה מוקפצת וכרוב ניצנים עם צ'ילה ונענע, ו מנגו-צ'ילה Granita (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב עלי נענע, jalapenos, מים, וסוכר. מביאים לרתיחה ומיד להפחית עד מתחת לרתיחה. לבשל במשך כחצי שעה, הוספת צביטות קטנות של מלח לפי הטעם, או עד בסיס טעם מנטה בהיר. אין לבשל בסיס יותר מ 45 דקות, או" מבושל " טעמים יפתחו.
הסר מחום ומתח לתוך מיכל רחב, רדוד, לחיצה על נענע עם כף.
מוסיפים מיץ ליים, כמה טיפות בכל פעם, לפי הטעם, וכל מלח נוסף הדרוש.
מניחים מיכל במקפיא. לאחר 1 עד 1 1/2 שעות, לשבור את כל גבישי קרח גדולים עם מזלג, גירוד לאורך הקצוות של מיכל. חזור על גירוד כל 45 דקות, עד שלא נשאר נוזל וgranita קפאה לרסיסים קשקשים של קרח.