מניקוטי עוף מוקרם
אם יש לך חלב, רצועות חזה עוף בגריל, קונכיות מניקוטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת, עוף מניקוטי, ו עוף מניקוטי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז ולהניח בצד.
לרוטב, בסיר בינוני מבשלים בצל בחמאה חמה על אש בינונית במשך 4 דקות או עד מכרז אבל לא חום. מערבבים בקמח ומלח.
מוסיפים חלב בבת אחת. מבשלים ומערבבים עד מעובה תוסס.
למילוי, בקערה בינונית לשלב בגריל & רצועות חזה עוף בגריל® Ready, בשר חזיר, חלמון ביצה, אגוז מוסקט 1/2 כפית, 1 כוס גבינת פרמזן וגבינת ריקוטה.
יוצקים על 1/2 כוס הרוטב לתוך תבנית אפייה מלבנית 2 ליטר חמאה; להפיץ בשכבה דקה על תחתית המנה.
השתמש צינור מאפה מצויד בקצה הגדול ביותר כדי צינור המילוי לתוך מניקוטי מבושל. (או בזהירות כפית על 1/3 כוס המילוי לתוך כל פגז.) לסדר את מניקוטי מלא בתבנית אפייה בשכבה אחת.
יוצקים את הרוטב שנותר על מניקוטי.
מפזרים את 1/4 כוס גבינת פרמזן הנותרים על הרוטב.
אופים, חשוף, במשך 20 דקות או עד מניקוטי הם זהב אור מחומם דרך.
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה. אם תרצה, מקשטים עם קומץ של אגוז מוסקט ופטרוזיליה הקרקע.