זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טארט שוקולד דובדבן טארט, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת שכבות חלב טארט-עוגת וניל עם שמנת טארט חלב מילוי.
הוראות
1
אם אתה עושה בצק מאפה משלך, לאוורר את הקמח על ידי ניפוי זה יחד עם מלח וסוכר לתוך קערה גדולה.
מוסיפים חמאה לחתיכות ומשפשפים אותה בקצות האצבעות עד שמגיעים לטקסטורה הדומה לפירורי לחם משובחים. (נסה לשמור על הידיים שלך מגניב).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיפים מים קרים בהדרגה, ערבוב רק מספיק מים כפי שאתה צריך לעשות את טופס הבצק. יוצרים את הבצק לדיסק (כדי להקל על הטיפול), ומניחים אותו בקערה מכוסה פלסטיק או מגבת לחה נקייה, ומאפשרים לנוח במקרר במשך 30 דקות. כאשר נח, מגלגלים את המאפה החוצה על משטח מקומח קלות עם מערוך, לעובי של כ 1/8 אינץ ' וקו היטב חמאה 9 1/2 אינץ פלאן מחבת עם תחתית נשלפת. חתוך כל מאפה עודף תלוי מעבר לקצה המחבת.
קו הבסיס של פגז מאפה צונן עם נייר קלף. ואז למלא עם משקולות מאפה קרמיקה (או שעועית יבשה) ומניחים על מגש אפייה בתנור ואופים חלקית ("לאפות עיוור") במשך 25 דקות.
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס לתוך החלב. שים את הסיר בצד באופן זמני. לנצח את הסוכר והביצים בקערה גדולה עם מקצף חשמלי עד שהוא על פי שלושה נפח הוא עקביות של קצפת רכה. להחזיר את הסיר עם החלב לצינור ולחמם עד חם. לנפות קמח עוגה ואבקת אפייה יחד כמה פעמים לאוורר. מנפים את 1/3 הקמח ואבקת האפייה לתוך קערה של ביצים מוכות וסוכר, ומקפלים יחד. חזור על כל שליש הנותרים של תערובת הקמח, מתקפלים יחד לאחר תוספת של כל שליש. לאחר מכן, מוסיפים את החלב החם והחמאה בבת אחת ומקפלים פנימה.
אופים בתנור במשך 20 עד 25 דקות עד פני השטח קופץ בחזרה כאשר נגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות. ואז בעת לבישת כפפות תנור, לדחוף בסיס של פח כלפי מעלה מלמטה לשחרר טארט מצדדים של מחבת. ייתכן שתרצה להשתמש במרית גם כדי להחליק את הטארט מהבסיס על צלחת ההגשה שלך; עם זאת, אם הוא מתחיל להתפרק, הבסיס הכמעט בלתי נראה של מחבת פלאן מאפשר לך להשתמש בו לשירות עם תוצאה מועטה למצגת שלך.