מעי חזיר ביתיים
למטה הביתה מעי חזיר הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 5 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכי לחנות וקחי שום, בצל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, טוגנים בבית, ו בית חלק (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את מעי החזיר במים קרים לאורך כל שלב הניקוי. כל chitterling יש לבדוק ולהפעיל תחת מים קרים, כל החומרים הזרים יש להסיר ולהשליך. מעי חזיר צריך לשמור קצת שומן, כדי להיות זהיר כדי להשאיר קצת על. לאחר כל chitterling כבר ניקה, להשרות בשתי אמבטיות מים קרים במשך כמה דקות. המים השניים צריכים להיות ברורים יותר. אם לא, תשרה באמבטיה אחת יותר.
מניחים את מעי חזיר בסיר 6 ליטר, ולמלא במים קרים. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח, שום ופלפל אדום. ודא שהמים רותחים במלואם לפני הוספת תבלינים, או שהמעטה עלול להיות קשה. המשך להתבשל במשך 3 עד 4 שעות, תלוי כמה רך אתה אוהב אותם.
מגישים עם ספגטי או ירוק לפת. הקפד להעביר את החומץ ורוטב חם.