מערבבים ושחרר עוגיות סוכר II
מערבבים ושחרר עוגיות סוכר II עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו מערבבים ושחרר עוגיות סוכר, זרוק עוגיות סוכר, ו זרוק עוגיות סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מקציפים את החלבונים במזלג. מערבבים בשמן צמחי, וניל וקליפת לימון. מערבבים בסוכר עד שהתערובת מתעבה.
למדוד קמח על ידי שיטת טבילה או על ידי ניפוי. מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; להתמזג לתוך תערובת ביצה. טיפה בצק על ידי כפית על 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה ungreased. שטוחים עם תחתית משומנת של זכוכית טבולה בסוכר.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום עדין.
הסר מדף אפייה באופן מיידי.