קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מערבולות אפרסק

מערבולות אפרסק
מערבולות אפרסק יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, קורנפלור, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: מערבולי לימון עם פטל, נקי לאכול חזיר, אפרסק & סלט ארוגולה עם ויניגרט אפרסק, ו גלטות אפרסק ואוכמניות אפרסק עם לימון טימין סוכר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב אפרסקים, מים, 1 1/2 כוסות סוכר קורנפלור. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת. מרתיחים במשך דקה אחת, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת אפייה, 2 כפות סוכר, מרגרינה מותכת וחלב כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
הסר אל משטח משוריין ללוש 8 עד 10 פעמים.
5
להתגלגל לתוך מרובע 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מורחים מרגרינה רכה על בצק.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מערבבים 1/4 כוס סוכר עם קינמון, ומפזרים תערובת על בצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
מגלגלים בצק לצורת יומן וחותכים לפרוסות 6-1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
יוצקים תערובת אפרסק חמה לתוך צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מניחים פרוסות רול, בצד לחתוך למעלה, על גבי תערובת אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
אופים בתנור שחומם מראש 20 עד 25 דקות, עד נפוח וזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
מגישים חמים.