קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות27
מגזין

מצה שקדים פריכים

מצה שקדים פריכים
מצה שקדים פריכים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 119 גרם של שומן, וסך הכל 3006 קלוריות. אם יש לכם שקדים, מים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו מצות פריכות, שברי שקדים, ו שברי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים מצות farfel במחבת אפייה רדודה גדולה (1/2 עד 1 אינץ ' עמוק) וטוסט, ערבוב רועד מחבת מדי פעם, עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מצותמצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
העברה לקערה, ואז מחבת מגניב קו עם liner bakeware nonstick כגון Silpat או עם רדיד (צד מבריק למטה). אם משתמשים בנייר כסף, מברשת בנייר כסף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
הביאו סוכר, מים ומלח לרתיחה בסיר כבד 2-2 1/2 ליטר עמוק מעל חום מתון, תוך ערבוב איטי עד שהסוכר מומס. מרתיחים בעדינות, בלי לערבב אבל לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סירופ מתחיל להפוך זהב. ממשיכים להרתיח, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד סירופ הוא קרמל זהב עמוק. מיד להסיר מחום מחום ומערבבים בזהירות חמאה עם כף עץ (תערובת תעלה ובועה במרץ). כאשר מבעבע מתחיל לשקוע, מיד מערבבים מצה קלוי farfel ושקדים ושופכים במהירות לתוך תבנית אפייה, מתפשטת החלקה עם גב כף לפני מתקשה תערובת.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מצותמצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
מעבירים תבנית אפייה למדף. אם באמצעות מחבת מרופדת רדיד, מגניב שביר כדי לחמם במחבת, ואז לקלף את רדיד ולהעביר שביר מתלה להתקרר לחלוטין. אם באמצעות אניה nonstick, מגניב שביר לחלוטין במחבת. לשבור שביר עם הידיים שלך לחתיכות בגודל ביס, או להפוך לציפוי: לשבור לחתיכות גדולות עם הידיים שלך, ולאחר מכן לשים שביר בשקית פלסטיק חובה כבדה, שקית חותם, כוח החוצה אוויר עודף, וקל פאונד עם סיכה מתגלגלת לחתיכות קטנות יותר.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ