מצות תוצרת בית
מצות תוצרת בית דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1888 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קמח, מלח ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית, כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניק מייפל תוצרת בית, ביצה וגבינה, ו רוטב פיצה תוצרת בית (תוצרת בית אמריקאית עם מקורמיק) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה על מתלה תנור ומחממים תנור ל-500 למשך כ-45 דקות (אם אין לך אבן פיצה, מניחים תבנית אפייה גדולה על מתלה ומחממים עד שהתנור חם).
שים 2 1/4 כוסות קמח, מלח כשר ושמן במעבד מזון. עם מנוע פועל, לאט להוסיף 1/2 כוס מים. הבצק יתחבר לכדור וירגיש רך וגמיש; אם הוא דביק בכלל, להוסיף עוד קמח, 1 כף. בכל פעם.
מחלקים את הבצק ל -12 מנות. באמצעות מערוך משוריין, רול 1 חלק בכל פעם על משטח עבודה משוריין היטב לתוך סיבוב על 8 ב. רחב ורזה מספיק כדי לראות דרכו. מפזרים קלות עם מלח ים ולחץ אותו עם הידיים. בצק זין בכל רחבי עם מזלג (זה ימנע את הבצק מנפיחות יותר מדי).
קמח קליפת עץ או גב של תבנית אפייה בנדיבות ולהעביר בצק אליו. בעדינות להחליק בצק על אבן פיצה חמה.
אופים עד מצות הוא זהב בהיר פריך בכל צד קצת כהה בקצוות, מפנה פעם אחת עם מרית רחבה, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
להעביר מצות למתלה קירור ולעשות מצות נותרות באותו אופן.
Rebake כל מצות שאינו פריך במרכז, אשר עשוי להיות המקרה אם הם אפו על תבנית אפייה; לשים מצות על תבנית אפייה מסגרת, להפחית חום תנור 250, ואופים 15 עד 25 דקות יותר.