מקרונים מושלגים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 36 ומחיר 24 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 138 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך שקדים, מלח, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 10% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות עץ מושלגות , פאי שוקולד מושלגים ועוגיות לימון מושלגות .
הוראות
1
מכינים את העוגיות: מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. מקציפים קלות את החלבונים בקערה בינונית עד לקבלת קצף, ולאחר מכן מערבבים פנימה את הסוכר, השקדים, הווניל והמלח. מקפלים פנימה את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
גבישי סוכר גסים, לקישוט
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לב
גליל פירות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור מקרונים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.