קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

מקרוני וגבינה חריפים מעושנים עם בייקון הודו

מקרוני וגבינה חריפים מעושנים עם בייקון הודו
מקרוני וגבינה חריפים עם בייקון טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 766 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לך לחנות ותביא מזון גבינה מעובד, חצי חצי, פסטה פגז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיקנטי ירוק צ'ילה, בייקון מעושן, 3 גבינה גדל מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה מעושנים, ו צ'יפוטלה מעושן מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול עם מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מערבבים את הפסטה פגז ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בעוד הפסטה מתבשלת, מניחים את רצועות בייקון ההודו בין שתי מגבות נייר על צלחת בטוחה למיקרוגל. מבשלים במיקרוגל על גבוה עד הבייקון הוא פריך, 4 עד 6 דקות בהתאם למיקרוגל. אפשר לבייקון להתקרר; להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
לאחר שהפסטה מבושלת ומנקזת, משלבים את הגבינה המעובדת, השמנת וחצי בסיר ששימש לבישול הפסטה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר מן החום; מערבבים את הפפריקה, פפריקה מעושנת, פלפל קאיין, בייקון טורקיה מתפורר. מערבבים את הפסטה המבושלת לתוך הרוטב עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
בייקון הודובייקון הודו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו