קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מקרוני וגבינה חריפים עם נקניקיית צ'וריסו

מקרוני וגבינה חריפים עם נקניקיית צ'וריסו
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, מקרוני חריף וגבינה עם נקניקיית צ'וריסו עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, מלח ופלפל, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נקניק מקרוני וגבינה, מטבל גבינת צ'וריסו פיקנטי, ו צ'וריסו חריף-כדורי גבינה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מבשלים את הפסטה במים מומלחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים את עגבניות השרי למגש, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
אופים 20 דקות, עד שמנמנים ומרככים בעליל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
9
קולים את הצ ' וריסו במחבת מטגן עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר.
11
ממיסים 6 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים קמח, תוך ערבוב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
13
מקציפים את החלב המחומם ומביאים לרתיחה. המשך לטאטא כל הזמן. מערבבים תוך כדי הוספת החרדל, הרוטב החם והווסטרשייר. מערבבים פנימה את הגבינה; שומרים 1/2 כוס לציפוי. התערובת תתעבה ככל שהחום יגדל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
יוצקים את הפסטה המרוקנת לרוטב הגבינה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
15
מוסיפים לתבשיל קדירה של 3 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
16
מוסיפים את הצ ' וריסו ועגבניות השרי הקלויות. למעלה עם גבינה שמורה והבצל המטוגן.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
בצל מטוגןבצל מטוגן
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
17
אופים במשך 35 דקות. ניתן להכין קדימה, לכסות ולקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני האפייה אם בקירור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם בחירה מצוינת למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. ונטוריני בלדיני מרקזה מנודורי למברוסקו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ונטוריני בולדני מרקיז מאנודורי לאמברוסקו
ונטוריני בולדני מרקיז מאנודורי לאמברוסקו
תערובת הרמונית של זני למברוסקו מרני, מאסטרי, סלמינו וגרספרוסה, הגדלים על קרקעות חוליות חימר. הענבים נקצרים בעשרת הימים הראשונים בספטמבר. שיטת צ ' ארמט קצרה. פירותי ומתובל בצורה נעימה, נזכר בבשמים סגולים פראיים ודובדבנים רכים עם ניחוח חריף עדין של ציפורן ופלפל. בעל גוף בינוני עם טאנין תוסס; מאוזן, רענן ומעודן מאוד. אורגני מוסמך.תערובת: 25% למברוסקו מרני, 25% למברוסקו מאסטרי, 25% למברוסקו סלמינו, 25% למברוסקו גרספרוסה