מקרוני וגבינה עם בייקון ובצל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בצל, בייקון עבה, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצת מקרוני וגבינה עם בייקון ובצל ירוק, מקרוני וגבינה עם עוף, בצל מקורמל ובייקון, ו מקרוני לבן שמנת & גבינה עם בצל אפונה ובייקון.
הוראות
בצע את המתכון למקרוני וגבינה שמנת באמצעות צ ' דר לבן ורמונט.
מטגנים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
יוצקים את כל אבל 3 כפות של טיפות בייקון.
מוסיפים בצל וקורנית; מטגנים עד חום רך וזהוב, 8 עד 10 דקות. מערבבים בייקון ובצל למקרוני.