קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

מקרוני וגבינה עם בייקון ובצל

מקרוני וגבינה עם בייקון ובצל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בצל, בייקון עבה, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצת מקרוני וגבינה עם בייקון ובצל ירוק, מקרוני וגבינה עם עוף, בצל מקורמל ובייקון, ו מקרוני לבן שמנת & גבינה עם בצל אפונה ובייקון.

הוראות

1
בצע את המתכון למקרוני וגבינה שמנת באמצעות צ ' דר לבן ורמונט.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
גבינת צ ' דר לבנהגבינת צ ' דר לבנה
2
מטגנים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
3
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
יוצקים את כל אבל 3 כפות של טיפות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
5
מוסיפים בצל וקורנית; מטגנים עד חום רך וזהוב, 8 עד 10 דקות. מערבבים בייקון ובצל למקרוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מגישים חם.