מק וגבינה של אמא
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, המק והגבינה של אמא עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 394 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. 36 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 49%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון 21 יום תקן ברוקולי מק וגבינה (המכונה מק וגבינה מושלמת), 21 יום תקן ברוקולי מק וגבינה (המכונה מק וגבינה מושלמת), ו 21 יום תקן ברוקולי מק וגבינה (המכונה מק וגבינה מושלמת).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מבשלים את המקרוני במים רותחים כ -10 דקות עד שהם רכים אך עדיין יציבים.
במחבת עמוקה ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח להכנת רוקס ומבשלים תוך ערבוב כדי להסיר גושים.
יוצקים פנימה את החלב ומבשלים עד שהתערובת סמיכה וחלקה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים פנימה 2 כוסות צ ' דר וממשיכים לבשל עד להמסה.
מוסיפים את המקרוני המבושל ומערבבים.
מעבירים את התערובת לכלי קדירה של 2 ליטר.
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות למשך 20 דקות.
מוציאים את הקדרה מהתנור, ומעליהם גבינת 1/2 כוס שנותרה.
אופים 5 דקות נוספות עד שהן חמות ומבעבעות.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
מקרוני וגבינה עובדים ממש טוב עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. קלטו קיארלי למברוסקו דל פונדטורה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![קלטו צ ' יארלי לאמברוסקו דל פונדאטור]()
קלטו צ ' יארלי לאמברוסקו דל פונדאטור
פרחוני, אלגנטי, קפדני. יש לו מגוון שלם של ניחוחות, שילוב בין מבנה לעגלגלות ללא פשרות. יצירת מופת.