מרווה חמאה מקרוני וארבע גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני חמאה מרווה וארבע גבינה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 348 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גבינת גרוייר, פירורי לחם לא משומשים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. נסו דרבי מרווה אפוי מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור כדי לצלות ולסדר מתלה למעלה. חמאה 9 על 9 אינץ צלחת אפייה ולהניח בצד. ממיסים 1 כף של החמאה הנותרת ומערבבים בקערה בינונית עם 1 כוס של פרמזן וכל פירורי הלחם עד לחות ביסודיות; להפריש.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים חצי מהזמן המצוין על החבילה.
בינתיים, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא מתחיל קצף, להוסיף מרווה ומבשלים עד פריך חמאה מתחיל להפוך חום זהוב.
הסר מהחום והנח בצד עד שהפסטה מוכנה. להזמין 1 כוס פסטה מים לנקז פסטה.
להחזיר פסטה לסיר ולמקם על אש נמוכה. מערבבים בחמאה מרווה, מי פסטה שמורים, נותרו 3 כוסות פרמזן, גרוייר, צ ' דר, מסקרפונה ומלח, ומתבלים בפלפל שחור טחון טרי. מערבבים כל הזמן עד הגבינות נמסות באופן שווה והפסטה נראית מצופה היטב. הפוך את הפסטה לתבנית אפייה באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
מקום תחת broiler עד בועות תערובת העליון הוא השחמה, על 1 עד 2 דקות.
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה.