מרנג ועוגת חמאה מתוקה
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? מרנג ועוגת חמאה מתוקה יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם חומץ, קורנפלור, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת חמאה צהובה עם ציפוי מקצפת וניל, עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה, ו עוגת רום בטטה קריבית עם ציפוי רום חמאה רום (מתכונים דומים).
הוראות
שכבות: התאימו את מתלה התנור למיקומים עליונים ובינוניים עליונים ותחממו את התנור ל-275°F. גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם 2 כפות חמאה. אבק עם סוכר של ממתקים ו ברז עודף. תחתיות של מחבתות עם כדורי נייר קלף.
מערבבים סוכר קורנפלור בקערה קטנה. מקציפים את החלבונים, חומץ ומלח במהירות נמוכה בינונית עד מקציף, כ -30 שניות. הגדל את המהירות לגובה בינוני, ועם ריצת מיקסר, הוסף לאט את תערובת הסוכר-קורנפלור 1 כף בכל פעם. כאשר סיים, להמשיך לערבב עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 2 דקות יותר.
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב.
מורחים כמות שווה של מקצפת במחבתות עוגה מוכנות.
אופים עד יבש פריך, על 1 שעה, מסתובב ומחבתות לסירוגין באמצע אפייה. כיבוי תנור, פרופ פתוח עם כף בישול עץ, ולאפשר מרנג לשבת בתנור במשך 1 שעה.
עבור החמאה המתוקה והרכבה: בינתיים, להכין את התפשטות החמאה. הכה את החמאה, 1/2 כוס סוכר, חלמון ביצה, וניל, ומלח בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות נמוכה, על 1 דקה. לאחר הסוכר של ממתקים משולב עם חמאה, להגדיל את המהירות בינוני להכות עד התערובת היא קלה ורכה, על 3 דקות.
בזהירות להפוך מרנג 1 על צלחת ולהסיר ולהשליך קלף.
מניחים את הקצפת, למעלה בצד, על צלחת הגשה או דוכן עוגה.
מורחים עם חצי תערובת חמאה. חזור על שיטת היפוך עם מרנג שני, לארגן על גבי תערובת חמאה, להפיץ עם תערובת החמאה הנותרת, העליון עם מרנג השלישי. לנפות הנותרים 2 כפות סוכר קונדיטורים על מרנג.