מרעה פולנטה"צ'יפס"
המתכון Herbed פולנטה" צ'יפס " מוכן בעוד כ-5 שעות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. אם יש לך מים, מרווה, פולנטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מרעה צ'יפס פולנטה עם פטריות & ארטישוק Fricassée, צ'יפס פולנטה אפוי (צ' יפס תפוחי אדמה לא), ו צ'יפס פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 8 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם שמן.
מערבבים מים, פולנטה, עשבי תיבול, ו 3/4 מלח כפית בסיר בינוני כבד ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ ארוכה, עד פולנטה מתחיל למשוך הצידה של מחבת, 15 עד 20 דקות. מערבבים גבינה וחמאה עד incorporated, ולאחר מכן להעביר פולנטה לתבנית אפייה, מתפשט באופן שווה עם מרית גומי לחה. צ ' יל, חשף, עד סט, כ -45 דקות.
מטאטא Preheat. קו גיליון אפייה עם לסכל מברשת עם שמן.
Unmold פולנטה, ולאחר מכן לחתוך 16 (כ 4 על ידי 1 אינץ') מקלות.
מברשת צמרות עם שמן ומרחב באופן שווה על תבנית אפייה. לטגן כ -4 סנטימטרים מחום עד זהב, 15 עד 20 דקות.
פולנטה ניתן לבשל (אבל לא צלוי) 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).