מרק אורז בר טורקיה
מרק אורז בר טורקיה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 216 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם קמח, תיבול עופות, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו אורז בר ומרק הודו, מרק אורז בר טורקיה, ו מרק הודו אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית, שלבו מרק עוף, מים, בצל ירוק ואורז בר. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאורז רך, 35 עד 40 דקות.
בינתיים מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך. אפשר להתקרר ואז להתפורר. הניחו בצד.
כשהאורז רך ממיסים את המרגרינה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים קמח, מלח, תיבול עופות ופלפל בבת אחת. מבשלים, תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת חלקה ומבעבעת. מערבבים פנימה חצי וחצי ומבשלים עד להסמכה, 2 דקות. מערבבים תערובת חצי וחצי לתערובת אורז. מערבבים בייקון, הודו ושרי.