מרק בצל אירי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 541 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 3.25 $ למנה . זהו מתכון יקר למדי לחובבי האוכל האירופי. רחוב. יום פטריק יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן זית, גבינת עיזים, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 46% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק בצל אירי גינס עם קרוטון צ'דר אירי , מרק בצל אירי סטאוט ורוטבגס אירי (שבדיים או לפת צהובה) עם בצל מקורמל .
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
מזלפים שמן ומפזרים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
אופים ב-425 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לריכוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
בינתיים, בתנור הולנדי מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. להפחית את החום לבינוני-נמוך; מבשלים במשך 30 דקות או עד להזהבה עמוקה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים את הפטריות, גרעיני החמנייה, הרוזמרין, הפלפל ושאר המלח. מבשלים 8-10 דקות יותר או עד שהפטריות רכות. מערבבים את המרק, הבירה, הסוכר החום ותפוחי האדמה; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)
כָּתֵף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 פאונד חוואר קצוץ
(או או רגיל)
6
מניחים פרוסות לחם על תבנית אפייה; מעל גבינות. צולים 3-4 ס"מ מהאש במשך 3-5 דקות או עד שהגבינה נמסה. מצקת מרק לקערות; מעל כל אחד מהם טוסט גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
מרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)