קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי אמריקאי

מרק בצל צרפתי אמריקאי
מרק בצל צרפתי אמריקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מרק בשר בקר, גבינת מונטריי ג'ק, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני. מערבבים בצל עד שהם כל מצופה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מעבירים מחבת לתנור שחומם מראש ומבשלים בצל, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים משחימים היטב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
להעביר מחבת אל הכיריים; לבשל ומערבבים בצל על חום בינוני עד שהם מתחילים חום ולהיצמד לתחתית המחבת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים שרי וחומץ לתוך המחבת, ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות בצל מצוחצחות מתחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים בצל מקורמל בסיר מרק גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
נקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביותנקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
יוצקים מרק עוף, מרק בשר בקר, טימין. מביאים לרתיחה, ברפרוף את כל קצף ושומן המופיעים על גבי. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כשעה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
בנדיבות מברשת פרוסות לחם צרפתי עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
מניחים על תבנית אפייה ומטגנים בתנור שחומם מראש עד פריך וזהב, כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מרק מצקת לתוך קערות חסינות לחום, מעל כל קערה עם חתיכת לחם קלוי, מפזרים 2 עד 3 כפות של גבינת צ 'דר וגבינת מונטריי ג' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
נקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביותנקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת
12
קערות צלייה של מרק מתחת למורית עד שהגבינה תהיה זהובה ותוססת, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
נקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביותנקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)