מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם יין, מלח כשר ופלפל, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי כבד או בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל; מפזרים מלח, מכסים ומבשלים 10 דקות כדי לגרום להם ללכת. לחשוף, להוסיף את הקורנית עלה דפנה, ולהמשיך לבשל עד הבצל הם caramelized עמוק, 1 עד 11/2 שעות.
להפוך את החום עד בינוני ומפזרים את הבצל עם הקמח. מערבבים ומאפשרים את הקמח לבשל, 1 עד 2 דקות. Deglaze המחבת עם היין ולאפשר להפחית.
מוסיפים את מלאי הבשר, ציר העוף ומיץ לימון, ומבשלים, כ -10 דקות. לטעום את המרק, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הצורך.
בינתיים, מחממים את המטגן עד גבוה. מצקת את המרק ל 4 crocks ovenproof.
מערבבים את השוויצרי ופרמזן בקערה קטנה. מעל כל חרס עם פרוסת באגט ולהפיץ באופן שווה את הגבינה על גבי כל אחד.
מניחים את crocks תחת broiler רק עד הגבינה הוא מבעבע ובראונינג, על 1 דקה.
ממטבחי רשת מזון: לאחר בדיקה נוספת וכדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר מתכון זה השתנה ממה שהיה בפרק בפועל.