מרק בקר ושעורה
מרק בקר ושעורה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלכם למתאבנים. מתכון זה מספיק ל-9 מנות . מנה אחת מכילה 138 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . גשו לחנות וקנו מים, חומץ תפוחים, עשבי תיבול ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם מתכון זה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -4 שעות ו-20 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 75% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מרק בקר ושעורה בסיר איטי , מרק פטריות ושעורה וסלט שעורה עם ירקות .
הוראות
בסיר הולנדי אובן או בקומקום מרק, מניחים את עצמות המרק, מים, בצל, ציר, חומץ, מלח, פלפל ועלי דפנה. מביאים לרתיחה איטית; מסננים את הקצף בעזרת כף מחוררת. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 3-4 שעות. זורקים את עלי הדפנה. מניחים את העצמות בצד להתקרר; מוציאים את הבשר מהעצמות וחותכים לקוביות. מסננים את השומן מפני השטח של הציר.
מוסיפים בשר, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, שעורה, טימין ושמיר. מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהשעורה והירקות רכים.