מרק בקר ותפוחי אדמה הונגרי
מרק בקר ותפוחי אדמה הונגרי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו בשר טחון, זרעי קימל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה הונגרי, פלאקי הונגרי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף), ו בשר בקר הונגרי גולש.
הוראות
הגדר סיר גדול מעל חום מתון.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים, תוך ערבוב כדי לשבור אותו, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -10 דקות. מערבבים בקמח. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, פפריקה, קאיין, מיורן, זרעי קימל, מלח, רסק עגבניות, מרק ומים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 10 דקות.
וריאציה::: השתמש בכוס אחת של אטריות ביצים רחבות במקום תפוחי אדמה. אתה רק צריך להרתיח את המרק במשך כחמש דקות, מאז האטריות לא לוקח כל כך הרבה זמן לבשל.
המלצת יין: הרנה הדרומי של צרפת הוא אחד מאוצרות היין האדום בעולם. חפש חסון, חריף Ctes-du-Rhne-כפרים או, אם אתה יכול למצוא אחד, Vacqueyras. טעמי הפטל הקלויים שלהם ישלימו את המרק היטב.