מרק ברוקולי בטטה
מרק ברוקולי בטטה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, מרק עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי וסלט בטטה, ברוקולי וסלט בטטה, ו ברוקולי וסלט בטטה.
הוראות
בסיר 4 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל וכרישה לשמן; מבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך. מערבבים במרק, בטטות ופיסות תפוחים.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים על 20 דקות או עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז.
בינתיים, בקערה קטנה למיקרוגל, מניחים ברוקולי ומים. מכסים בניילון נצמד ובמיקרוגל בגובה 1 דקה 30 שניות או עד למכרז פריך; להפריש.
בבלנדר או מעבד מזון, במקום כשליש מתערובת מרק. כיסוי; להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה, לעצור בלנדר כדי לגרד בצד במידת הצורך.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור 2 פעמים יותר עם תערובת מרק שנותר.
יוצקים מרק בחזרה לסיר; מערבבים בברוקולי. לכסות ולחמם על אש נמוכה על 10 דקות או עד חם.
מחלקים מרק באופן שווה בין 6 קערות. כדי לשרת, העליון כל מנה עם 1 כף שמנת חמוצה ו 2 פרוסות תפוח.