קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

מרק דלורית וקרמל בצל עם פסטו

מרק דלורית וקרמל בצל עם פסטו
מרק דלורית וקרמל בצל עם פסטו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מרק. אם יש לך פסטו מסחרי, מרק עוף פחות נתרן, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בצל קרמל Butternut סקווש פסטו פיצה, דלעת סקווש בצל מקורמל Focaccia, ו דלעת סקווש ומאפי בצל מקורמלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים דלעת סקווש, בצד לחתוך למטה, בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
יוצקים מים לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מאוד רך. לגרוף את עיסת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים בצל; מבשלים 30 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ביין ומרק עוף. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד הבצל רך. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מניחים חצי תערובת בצל וחצי סקווש בבלנדר; תהליך במהירות נמוכה עד חלקה. להחזיר מרק למחבת; לחזור על הליך עם שאריות סקווש ובצל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד מחומם היטב. מצקת לתוך קערות; כפית 1 כפית פסטו למרכז כל קערה. מערבולת מרק ופסטו יחד באמצעות קצה סכין.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
מצקתמצקת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'