בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו מרק דלורית שמנת עם מרווה טרייה ונקניקיות מתובלות מתפוררות, דלעת סקווש ומרק מרווה עם פירורי לחם מרווה, ו קונצ'יליוני אפוי עם נקניק, מרווה ודלורית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים נקניק חזיר בסיר כבד גדול או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד הנקניק הוא השחמה פריך, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר נקניק עם כפית מחוררת, משאיר טפטופים בסיר. מחממים את עלי המרווה בטפטופים החמים עד לפריך, כ -30 שניות; מסירים עלי מרווה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מבשלים דלורית, סלרי, גזר ובצל בטפטפי הנקניק הנותרים עד שהירקות מתרככים, תוך ערבוב רק פעם אחת לאחר כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות