מרק השעועית השחורה של אמא של פטי.
מרק השעועית השחורה של אמא של פטי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, סלרי, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה.
הוראות
משרים את השעועית בין לילה במחבת מים.
מסננים את המים הטובלים. שעועית מבושלת ב 8 כוסות מים עד רך.
בעוד השעועית מתבשלת, מטגנים את הבצל הקצוץ והסלרי במרגרינה עד להזהבה.
מוסיפים את הירקות לסיר המרק יחד עם עלי דפנה, פטרוזיליה, מלח, פלפל ועצם חזיר. מבשלים מעל חום בינוני במשך 3 שעות, הוספת מים במידת הצורך.
לאחר השעועית מבושלים ורך, להסיר את החזיר. תניח בצד. מרק מגניב, ו מחית בקבוצות. החזירו את המרק לסיר, והוסיפו שרי יבש.
חותכים את הבשר מהעצם, ומוסיפים את הבשר למרק. מבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך, ולהתאים תבלינים.