מרק התירס החריף של ג'ינה
מרק התירס המתובל של ג'ינה דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 696 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, קותלי חזיר עבים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק תירס פיקנטי, תירס חריף מרק סרטנים, ו מרק תירס צלוי חריף.
הוראות
בסיר קטן מעל חום בינוני, לטגן את הבייקון עד פריך משחימים והשומן הוא שניתנו. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבת נייר ושמורה. צריך להיות על 4 כפות של שומן חזיר במחבת.
מוסיפים את הבצלים והפלפל האדום למחבת.
לטגן עד רך שקוף, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את חלפיניו ושום וטחון עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים בקמח עד משולב היטב. לבשל את הקמח עד שהוא מגיע צבע בלונדיני קל, על 1 דקה. מערבבים במניות העוף ותפוחי האדמה ומבשלים במשך 10 דקות; תפוחי אדמה יהפכו רכים.
מוסיפים את השמנת, התירס, קאיין ועלה דפנה. מבשלים עוד 15 דקות.
יוצקים לתוך קערה ומקשטים עם בייקון שמורות.