מרק חמאה שום קלוי
מרק חמאה שום קלוי הוא מנה עיקרית שמגישה 9. תמורת $1.22 למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 230 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . אם יש לכם מים, בטטה, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מרק פרמזן קלוי שום ופרמזן , מרק דלעת חמאה קלוי ומרק דלעת חמאה קלוי מתוק .
הוראות
מסירים את העור החיצוני הנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
חותכים את החלק העליון של פקעת השום.
מברישים בשמן; עוטפים בנייר כסף כבד.
אופים ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10-15 דקות.
בינתיים, בתנור הולנדי מטגנים את הדלעת, הבטטה והבצל בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את המים, המרק, הפפריקה, הפלפל והמלח; סוחטים שום מרוכך לתבנית. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20-25 דקות או עד שהירקות רכים. מצננים מעט.
במעבד מזון מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרק חלק. מחזירים הכל למחבת ומחממים. מצקת לקערות; למעלה עם גבינה כחולה.