מרק טורטילה בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 357 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חלפיניו, אבקת צ'ילי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו מרק עוף טורטייה בישול איטי, מרק עוף טורטייה בישול איטי, ו מרק עוף טורטייה (סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העוף, עגבניות (ומיצים), שעועית, מרק, מים, בצל, שום, חלפיניו, כמון, ואבקת צ ' ילי בבישול איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות או על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
תוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
לחשוף את התנור האיטי ולהשתמש מלקחיים כדי להסיר את העוף מן הסיר. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן העצמות לגרוס, ואז להחזיר את הבשר לסיר. מערבבים במיץ לימון. להתפורר כמה צ ' יפס טורטייה לתוך כל קערה ולכסות עם קצת מרק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מים כדי לאפשר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה