מרק סקווש קלוי עם מרווה עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סקווש בלוט, פלפל, קרם fraîche, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: מרק דלעת ודלעת צלוי עם מרווה, דלורית צלויה ומרק מרווה, ו דלורית צלויה ומרק מרווה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים שלישי העליון את כל סקווש. לגרוף זרעים מתוך תחתית סקווש וחולצות; להשליך. לקצץ רק מספיק את החלק התחתון של כל סקווש כך שהוא יושב ישר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
הגדר ישבנים סקווש וחולצות על 2 סדינים אפייה גדולים טפטוף עם כ 2 כפות. שמן, משפשף אותו על כל הקרביים ואת החישוקים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים 45 עד 55 דקות, או עד הבשר רך וזהוב חום, אבל לפני הדלעת להתחיל לקרוס.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, החום נשאר 2 כפות. שמן בסיר גדול מעל חום בינוני; מוסיפים בצל, פפריקה, מרווה, ו 1/2 כפית. מלח ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
7
סקופ בשר מבושל מ סקווש לתוך סיר, משאיר מספיק בשר כך סקווש לשמור על צורתם. לסלול על כל חורים סקווש "קערות" עם כמה סקווש מבושל ולשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
לסיר להוסיף 5 כוסות מלאי, נשאר 1 כפית. מלח, והפלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מרק טהור בקבוצות בבלנדר, הוספת מלאי יותר אם המרק הוא עבה מדי (לכסות את החלק העליון עם מגבת כדי לשמור על מרק חם מ פרסה החוצה). מחממים בסיר. מערבבים בcrme frache ועוד מלאי במידת צורך.