מרק עגבניות ולחם טוסקני-פאפה אל פומודורו
עגבניות טוסקניות ומרק לחם-פאפן אל פומודורו עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך עלים בזיליקום, שיני שום, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק לחם ועגבניות (פאפן אל פומודורו), לה פאפן אל פומודורו-מרק לחם עגבניות, ו פאפן אל פומודורו (לחם ומרק עגבניות) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעיל סיר רחב גדול עם שמן זית על אש בינונית ולהוסיף את הבצל. מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק, לפי הטעם ומבשלים עד שהבצל רך ומאוד ארומטי, בערך 8 עד 10 דקות. לזרוק את השום ולבשל במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי. מערבבים את העגבניות, מתבלים במלח, טועמים ומבשלים עד שהעגבניות רכות ועסיסיות מאוד, בערך 12 עד 15 דקות. תזרקו פנימה את כל עלי הבזיליקום.
עבודה בקבוצות, בזהירות לנקות את העגבניות בבלנדר*. החזר את מחית העגבניות לסיר והוסף את מיץ העגבניות ואת הלחם. מבשלים את המרק על חום בינוני עד הלחם איבד לחלוטין את צורתו ואת המרק הוא ממש עבה, על 20 דקות. לטעום את המרק ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
מצקת את המרק לתוך קערות ומגישים מקושטים עם גבינה מגוררת, בזיליקום chifponade ו טפטוף של שמן הגמר שומן גדול.