מרק עוף
מרק עוף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוק חזיר, גב עוף, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, מרק קניידלך עם קציצות עוף ומרק עוף תוצרת בית, ו מרק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העוף, הבצל והפלפל האדום בסיר גדול. (שלי הוא 16 ליטרים.) לשטוף את ראש השום במים קרים ולאחר מכן לקלף את העור papery. לשבור את השום לתוך ציפורן בודדת. שוטפים וחותכים את השורשים מהכוסברה.
חותכים חתיכת cheesecloth בגודל של מגבת מטבח.
שים את שיני השום, פלפל, עלי דפנה, וכוסברה על הגבינה, להביא את הקצוות יחד כדי לעשות כיס קטן, ולקשור את כל העניין באופן רופף עם חוט מטבח. תן את הנרתיק כמה מכות טובות עם פטיש מטבח ולהוסיף אותו לסיר.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את העוף על ידי לפחות 2 עד 3 אינץ'. זרוק במשכן חזיר אם באמצעות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, קצף ברפרוף את החלק העליון כפי שהוא יוצר. כאשר המים מגיעים לרתיחה, להתאים את החום כך המרק מבשל בבית יציב אבל לא מתגלגל לרתיחה. מבשלים 30 דקות.
בדוק כדי לוודא את השדיים מבושלים דרך ולאחר מכן להסיר אותם מן הסיר. מבשלים 15 דקות יותר, להסיר את הרגליים והירכיים, ולהניח בצד לעשות צלחת עוף אחרת. אם אתה משתמש בגב, צוואר, כנפיים וכו'., אתה לא צריך להסיר שום דבר. השאר אותם כדי להוסיף טעם למרק.
מבשלים 1 שעה. מניחים מסננת על קערה גדולה ומניחים את המסננת בכמה שכבות של כותנה. בזהירות מסננים את המרק דרך הגבינה. (מצקת זה הדרך הקלה והבטוחה ביותר.)
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;