מרק פטריות שעורה עם שעועית קנליני וכרוב הוא טבעוני מרק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 135 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ותביאו שעורה, בצלים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק שעורה פטריות עם שעועית לבנה, כרוב עגבניות משולש ושעועית קנליני, ו כרוב מתובל חרדל ושעועית קנליני עם נקניק.
הוראות
1
מניחים את השעורה בסיר לחץ או סיר מרק גדול, מוסיפים את מרק הירקות, ומביאים לרתיחה. אם בישול בלחץ, לנעול את המכסה במקום ולהביא ללחץ גבוה; לבשל תחת לחץ במשך 18 דקות. להוריד את הלחץ עם שיטת שחרור מהירה. אם בישול בסיר מרק רגיל, להנמיך את החום ומבשל, מכוסה, במשך 30 עד 40 דקות. בעוד השעורה מתבשלת, מבשלים את הבצל במחבת שאינה מקל על חום בינוני גבוה עד שהוא מתרכך ומתחיל להשחים; הוספת קמצוץ של סודה לשתיה תאיץ את השחמה. ברגע שהוא מתחיל להשחים, מוסיפים את השום והפטריות ומעט מלח ופלפל, מפחיתים את החום, מכסים ומבשלים, מערבבים באופן קבוע, עד שהפטריות מתרככות, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס צנוברים, קלויים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שעורה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הקורנית והשרי ומבשלים עד שהאלכוהול מתבשל. לאחר השעורה מבושלת, מוסיפים את הפטריות לסיר יחד עם הכרוב הפרוס והפפריקה. אם יש חתיכות מיובשות במחבת, להשתמש קצת מים כדי deglaze אותו, ולהוסיף את זה ואת שאר 4 כוסות מים לסיר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אלכוהול
מתכון לפיצוצ'רי
נוזל-אונקיות מים טריים
שעורה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את שעועית cannellini ומבשלים, מכוסה, במשך כ 30 דקות, עד הכרוב הוא רך, הוספת מים נוספים אם הוא מקבל עבה מדי. מערבבים את מיץ הלימון ממש לפני ההגשה ומוסיפים יותר מלח ופלפל לפי הטעם.