קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

מרק שורש אירי

מרק שורש אירי
המתכון מרק שורש אירי יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך סביב 1 שעה ו 20 דקות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.11 דולר למנה. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זה עובד טוב כמו מרק ידידותי התקציב. 256 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שום, תפוחי אדמה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הציון הזה מוצק. נסו מרק בצל אירי של גינס עם קרוטון צ'דר אירי, מרק גרגיר הנחלים האירי, ו מרק תפוחי אדמה אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל, הכרישה, השום והסלרי בחמאה המומסת עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים 4 כוסות ציר ירקות לסיר; מוסיפים את תפוחי האדמה. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים את התערובת על רתיחה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחלקים את תערובת הציר ל -3 מנות עם כמויות שוות של נוזלים וירקות; מניחים בצד להתקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
יוצקים 1 אצווה מתערובת הציר לבלנדר וממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את מכסה הבלנדר במקומו והתחל בזהירות את הבלנדר; השתמש בכמה פעימות מהירות כדי להזיז את התערובת לפני שתשאיר אותה למחית. חזור על התהליך עם אצווה שנייה. החזירו את אצוות המחית לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מחלקים אצווה שלישית לשתי קבוצות שוות. פירה רק אחת משתי המנות לפני שתחזיר את שתיהן לסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הביאו 1 כוס ציר ירקות לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מבשלים את הגזר בציר המבעבע עד לריכוך, 5 עד 7 דקות; מוסיפים למחית בסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מערבבים את הבצל הירוק והשמנת הכבדה דרך המחית; ממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8
מתבלים במלח ופלפל; מעל גבינת צ ' דר להגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי