מרק שורש אירי
המתכון מרק שורש אירי יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך סביב 1 שעה ו 20 דקות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.11 דולר למנה. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זה עובד טוב כמו מרק ידידותי התקציב. 256 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שום, תפוחי אדמה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הציון הזה מוצק. נסו מרק בצל אירי של גינס עם קרוטון צ'דר אירי, מרק גרגיר הנחלים האירי, ו מרק תפוחי אדמה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל, הכרישה, השום והסלרי בחמאה המומסת עד שהם רכים, כ -10 דקות.
יוצקים 4 כוסות ציר ירקות לסיר; מוסיפים את תפוחי האדמה. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים את התערובת על רתיחה 20 דקות.
מחלקים את תערובת הציר ל -3 מנות עם כמויות שוות של נוזלים וירקות; מניחים בצד להתקרר למשך 30 דקות.
יוצקים 1 אצווה מתערובת הציר לבלנדר וממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את מכסה הבלנדר במקומו והתחל בזהירות את הבלנדר; השתמש בכמה פעימות מהירות כדי להזיז את התערובת לפני שתשאיר אותה למחית. חזור על התהליך עם אצווה שנייה. החזירו את אצוות המחית לסיר.
מחלקים אצווה שלישית לשתי קבוצות שוות. פירה רק אחת משתי המנות לפני שתחזיר את שתיהן לסיר.
הביאו 1 כוס ציר ירקות לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מבשלים את הגזר בציר המבעבע עד לריכוך, 5 עד 7 דקות; מוסיפים למחית בסיר.
מערבבים את הבצל הירוק והשמנת הכבדה דרך המחית; ממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
מתבלים במלח ופלפל; מעל גבינת צ ' דר להגשה.