מרק שעועית ירוקה ותפוחי אדמה שמנתי
מרק שעועית ירוקה ותפוחי אדמה שמנתי הוא מנה ראשונה ללא גלוטן . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -12 גרם חלבון , 21 גרם שומן , וסך הכל 334 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 1.2 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חתיכות בייקון, חלב, חמאה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. 28 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון הזה אורך כשעה . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. עם ציון כף של 54% , מנה זו די טובה. נסו סלט שעועית ירוקה ועגבניות טריות עם רוטב שום שמנתי , סלט תפוחי אדמה ושעועית ירוקה בצד , וסלט שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עם ויניגרט דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית הירוקה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות.
מוסיפים את סודה לשתייה למים; מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהשעועית הירוקה כמעט רכה, 7 עד 10 דקות.
סננו את המים מהשעועית הירוקה; הניחו בצד.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מספיק מים מומלחים כדי לכסות; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד שהם כמעט רכים, כ-20 דקות.
הסירו מהאש, אך אל תסננו את המים מהסיר.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מטגנים את הבצל והבייקון בחמאה המומסת עד שהבצל רך ושקוף, 5 עד 7 דקות; מוסיפים לסיר הגדול עם תפוחי האדמה, יחד עם מרק עוף שמנת והחלב; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את השעועית הירוקה. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הסיר הגדול על אש נמוכה ומבשלים את המרק על אש קטנה עד שהוא חם והטעמים מתמזגים, כ-30 דקות.