זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 שעות ו-30 דקות. אם יש לך כרישה, מלח ים לא מזוקק, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: פודינג מח מתוק עם שעועית וניל, צלעות חזיר ו malunggay עם bulalo (מח עצם בקר) מרק, ו מרק שעועית חיל הים עם בשר חזיר וירקות.
הוראות
1
לזרוק את שעועית מח לתוך קערה גדולה ערבוב, לכסות אותם עם מים חמים על ידי 2 סנטימטרים ומערבבים קמצוץ של סודה לשתיה. לכסות את הקערה ולתת להם לספוג לפחות 18 ועד 24 שעות. פעם או פעמיים כמו שעועית להשרות, לנקז את המים השריית ומלאו אותו עם מים חמים. אחרי שהם כבר ספוג לפחות 18 ועד 24 שעות, מסננים את השעועית ולהגדיר אותם על השיש לאחר מכן. השליכו את ההשריה water.In סיר כבד (כמו זה), להמס את הגהי. מערבבים בכרישה ושום, מטגנים אותם עד מתרכך וריחני-כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(ומנות בלבד)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
גי
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים את המניה לתוך הסיר, ומערבבים את השעועית הספוגה. מבשלים, מכוסה, במשך 1 שעה. מערבבים את הסלריאק, שורש פטרוזיליה ותפוחי אדמה וממשיכים להרתיח את המרק עוד 30 עד 45 דקות או עד שהפולים והירקות הופכים למכרז ותשואה כאשר מנוקבים על ידי מזלג. מצקת לתוך קערות מרק, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)
Celeriac
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
קרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
מצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף