גשו לסופר וקנו צ'ילה, רוטב חריף, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מרק חזיר-תירס מעושן, מרק תירס מעושן, ו מרק תירס מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את EVOO מעל חום בינוני גבוה בסיר מרק.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבייקון והחום לפריך, ואז מסירים עם כפית מחוררת ושומרים את חתיכות הבייקון. כדי טפטוף בייקון, להוסיף את השום, בצל וצ ' ילי, ומבשלים כדי לרכך, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
רוטב טריאקי
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את התירס ומתבלים עם הקורנית, הפפריקה והמלח והפלפל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מוסיפים את הקורים לסיר יחד עם עלי המפרץ, תפוחי אדמה ומכסים עם המניה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להוסיף קצת מים למניה אם זה לא מכסה את התירס. מבשלים את המרק, מכוסה חלקית, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
7
הסר את הקלחי ואת עלי המפרץ ואת מחית עם בלנדר טבילה עד התירס מוקרם. מערבבים בחמאה ומיץ ליים ומוסיפים רוטב חם, לפי הטעם. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
8
מגישים את מרק התירס עם בייקון, בצל ירוק, עשבי תיבול וגבינה.