מרק תירס (קרמה דה מזורקה)
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Mazorca Desgranada (גרעיני תירס חטיף), מרק תירס ובייקון עם חלפיניו קרם, ו Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן).
הוראות
מניחים את התירס, מים, עוף או מרק ירקות, שום, מלח, פלפל, כוסברה, תפוחי אדמה ובצלצלים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך כ 4 דקות או עד התירס הוא רך.
הסר מהחום. פירה המרק בבלנדר ולחזור לסיר, להוסיף את הקרם וחום על חום בינוני במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים לתוך קערות, מקשטים עם כוסברה ומקלות תפוחי אדמה.