מרק תפוחי אדמה וברוקולי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המרק שלך. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל טחון טרי, חמאה, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה ברוקולי, מרק תפוחי אדמה עם ברוקולי, ו ברוקולי ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הבצל; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום, הגבעולים ברוקולי, תפוחי אדמה, מרק, מים, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הירקות הם כמעט מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
במעבד מזון או בלנדר, דופק את המרק למחית גס. להחזיר את המרק לסיר ולהביא לרתיחה.
וריאציה: אם אתם מעדיפים מרק חלק לחלוטין, מוסיפים את פרחי הברוקולי לסיר לאחר שתפוחי האדמה בישלו במשך חמש דקות, וממשיכים להתבשל עד שכל הירקות רכים, כחמש דקות יותר. מחית את המרק עד חלקה. זה יהיה גם קורס ראשון מעולה לשישה אנשים.
המלצה ליין: פינו גריג ' יו הוא הלבן האיטלקי לכל מטרה. הגוף המלא שלה תואם את creaminess של מרק זה, בעוד חומציות גבוהה שלה מציעה בניגוד. הטעם הנייטרלי יחסית של היין מאפשר לטעמים העדינים של המרק להגיע. לא פלא שפינוט גריג ' יו כל כך פופולרי.