קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות69
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק תרד עם חזרת Granité

מרק תרד עם חזרת Granité
מרק תרד עם גרניטה חזרת יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חזרת, עלי דפנה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו גרניט הדרים מייפל, סלט תרד חזרת, ו סלט לובסטר עם גרניט בלאדי מרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, לשלב את המניה עם חלב, טימין ועלי דפנה. מכסים ומביאים לרתיחה מעל אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בסיר גדול, מחממים את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרישה ומתבלים קלות במלח. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהירקות מתרככים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים את תערובת המניות על תפוחי אדמה כרישה, לכסות ומבשלים על חום נמוך בינוני עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות. השליכי את הקורנית ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מביאים את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
6
להוסיף את התרד לנבול על חום גבוה בינוני, 1 דקה. עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר. החזירו את המרק לסיר והתבלו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מצקת את המרק לקערות. לגרוף כף מעוגלת של Granit חזרת על כל טוסט. הציפו את הטוסט במרק והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת