קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

מרק Mussel של טובי

מרק Mussel של טובי
מרק Mussel של טובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 345 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בייקון, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו מרק Mussel, מרק Mussel זהב, ו שרימפס ומרק צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים יין, חמאה, שום, ו 1 כף בזיליקום במלאי ומביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מולים ואדים, מכוסים, מעל חום גבוה, במשך 8 עד 12 דקות. בדוק כדי לראות מתי פגזים מתחילים להיפתח, להיזהר לא לבשל יתר על המידה. כאשר מולים לפתוח, להסיר אותם מהחום, ולנקז, שמירה על נוזלים. הניחו מולים בצד לקרר, השליכו כל מולים שלא נפתחו. כאשר מגניב, להסיר בשר מן פגזים, קוצצים גס, להכניס למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
בעציץ, מעל חום בינוני גבוה, בייקון מטגן עד שומן הוא שניתנו בייקון מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים בצל, סלרי ומבשלים עד בצל להפוך שקוף, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים תפוחי אדמה וקורנית ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים מלאי או מיץ צדפות, נוזלי mussel שמורים, נשארים 1 כף בזיליקום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, חום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות, או עד תפוחי אדמה רכים ולהתחיל לעבות מרק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צ אודרצ אודר
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מוסיפים חלב, מולים קצוצים ומחזירים לרתיחה. לחמם במשך 2 עד 3 דקות. בדוק לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
מגישים עם לחם שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.