קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו טבעוני

מרשמלו טבעוני
מרשמלו טבעוני נטול גלוטן,, וטבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 26 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2048 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תמצית vanillan, קרם של טרטר, אבקת סויה לבודד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרשמלו טבעוני שעובד!, מיני בטטה "קדרות" עם מרשמלו טבעוני (שמציעות לחמניה השראה!), ו מרשמלו ביצה נוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן 8 על ידי 8 אינץ כיכר תבנית אפייה על ידי ניפוי mochiko על החלק התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מניחים ½ כוס המים פתיתי אגר אגר לתוך סיר קטן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
AgarAgar
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בסיר, לטאטא יחד סוכר 2 כפות mochiko.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים חצי כוס מים ומקציפים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום ולבשל עוד 5 דקות ברתיחה עדינה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע גושים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בעוד תערובת סוכר ו mochiko הוא בישול ועיבוי, אבקת סויה whisk לבודד, מסטיק xanthan, מסטיק guar, קרם של טרטר, ומלח יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. מערבבים כוס וחצי של מים. התחל עם מהירות נמוכה עד התערובת משולבת היטב ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה, להכות עד תערובת מחזיקה פסגות נוקשות והוא כמעט שולש נפח, גירוד התחתון הצדדים של הקערה מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק גוארמסטיק גואר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כאשר סירופ סוכר כמעט מוכן, להביא תערובת אגר אגר ומים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב כדי להבטיח פתיתי אגר להתמוסס באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
AgarAgar
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
בהדרגה, להתחיל לטפטף סירופ חם במורד הצדדים של דוכן מיקסר קערה ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד מבריק meringue דמוי טופס סרטים עבים, 4-5 דקות. לנצח תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לטפטף לאט בנוזל אגר חם ולהמשיך להכות עוד דקה בערך עד עבה מעט אבל עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
AgarAgar
9
מורחים למחבת מוכנה לנפות mochiko על פני השטח. אפשר להגדיר חשוף עד מוצק וקופצני למגע, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חותכים לקוביות ואבק לחתוך משטחים עם mochiko, מתנער עודף. חנות, קירור, במיכל סגור עד שבוע.