קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

מר Softee בסגנון וניל שעועית רך לשרת

מר Softee בסגנון וניל שעועית רך לשרת
מר Softee בסגנון וניל שעועית רך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח כשר, חצי וחצי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שעועית יוונית וניל פרוזן יוגורט {סגנון הגשה רך}, אוכמניות וניל בננה רך לשרת Vooo, ו חמאת בוטנים שוקולד פרוזן יוגורט {סגנון הגשה רכה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים על 1/4 חצי כוס וחצי בקערה אחת קטנה ו 2 כפות באחרת. השתמש במזלג כדי להקציף קורנפלור לתוך הקערה הראשונה עד שלא יישארו גושים, ומפזרים ג ' לטין בקערה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים חצי וחצי הנותרים לסיר יחד עם שעועית וניל, סוכר ומלח. להביא לקערה, ואז לכבות חום, לכסות, ולתת תלול במשך שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר שעועית וניל (הזמנה לשימוש אחר) ו להקציף תרחיף קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
חלב חום על חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד פודינג צורות אצבע סחוב משאיר קו נקי. כבה חום, טעם לתיבול, ולאחר מכן מערבבים וויסקי ותערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
להקציף עד ג ' לטין מתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
העברה למכולה אטומה לצנן, ארבע שעות ללילה. רפרפת תהיה להגדיר לתוך ג ' ל מתנדנד.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
7
נטישה במכונת גלידה עד הגלידה יש את המרקם של לשרת רך והוא בכלל לא נוזל. לאכול מיד,או לצנן במקפיא במיכל אטום. כדי להחזיר את מרקם הגשה רך, לתת להפשיר גלידה עד סף התכה לאחר הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה