קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

מר Softee בסגנון וניל שעועית רך לשרת

מר Softee בסגנון וניל שעועית רך לשרת
מר Softee בסגנון וניל שעועית רך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח כשר, חצי וחצי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שעועית יוונית וניל פרוזן יוגורט {סגנון הגשה רך}, אוכמניות וניל בננה רך לשרת Vooo, ו חמאת בוטנים שוקולד פרוזן יוגורט {סגנון הגשה רכה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים על 1/4 חצי כוס וחצי בקערה אחת קטנה ו 2 כפות באחרת. השתמש במזלג כדי להקציף קורנפלור לתוך הקערה הראשונה עד שלא יישארו גושים, ומפזרים ג ' לטין בקערה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חצי וחצי הנותרים לסיר יחד עם שעועית וניל, סוכר ומלח. להביא לקערה, ואז לכבות חום, לכסות, ולתת תלול במשך שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר שעועית וניל (הזמנה לשימוש אחר) ו להקציף תרחיף קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
חלב חום על חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד פודינג צורות אצבע סחוב משאיר קו נקי. כבה חום, טעם לתיבול, ולאחר מכן מערבבים וויסקי ותערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף עד ג ' לטין מתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
העברה למכולה אטומה לצנן, ארבע שעות ללילה. רפרפת תהיה להגדיר לתוך ג ' ל מתנדנד.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
נטישה במכונת גלידה עד הגלידה יש את המרקם של לשרת רך והוא בכלל לא נוזל. לאכול מיד,או לצנן במקפיא במיכל אטום. כדי להחזיר את מרקם הגשה רך, לתת להפשיר גלידה עד סף התכה לאחר הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה