משהו שונה לחמניות מתוקות
משהו לחמניות מתוקות שונות דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו לחם. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר חום, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. נסו {צ'ילי מתוק} גלילי אביב בטטה קלויים, לחמניות מתוקות אוכמניות עם זיגוג לימון מתוק, ו מתוק עוף צ'ילי אגרול עם רוטב צ' ילי מתוק שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים ולתת לעמוד עד שמנת, כעשר דקות. בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה וקמח. לאט להוסיף את תערובת שמרים ומים ומערבבים עד חלקה. מכסים את הקערה ולתת הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
משמנים תבנית אפייה בגודל 10x15 אינץ 'עם צדדים גבוהים, או שני מחבתות בגודל 9x13 אינץ'. עם מרית, לגרוף את הבצק החוצה על משטח משוריין בכבדות. אבק העליון רול או לטפוח את הבצק לתוך מלבן גדול, על 12x24 אינץ'.
מברשת בצק עם חמאה מומסת או מרגרינה.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה ומפזרים על הבצק.
מגלגלים את הבצק ג ' לי רול אופנה חותם קצה עם קצת מים.
חותכים את הגליל לתוך 1 1/2 כדי 2 פרוסות אינץ.
מניחים בנוחות למחבת מוכנה.
בואו לעלות במקום חם במשך כ 1/2 שעה או עד הוכפל.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C)
בעוד לחמניות עולות, לשלב חמאה או מרגרינה, סירופ תירס וסוכר חום בסיר כבד. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חלקה.
הסר מהחום. כאשר לחמניות עלו, לשפוך את הסירופ על צמרות הלחמניות, לתת לו לטפטף לתוך המחבת.
מפזרים לחמניות עם אגוזי פקאן ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות או עד חום זהוב.