נאצ'וס איטלקי
המתכון נאצ'וס איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. מתאבן זה יש 134 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה מאלפרדו, גבינת מוצרלה, נקניקיה בתפזורת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: נאצ'וס איטלקי, נאצ'וס כרובית איטלקית, ו נאצ'וס איטלקי / המטבח הניסיוני של קארי.
הוראות
תנור חום ל 204°. קו גיליון עוגיות גדול עם רדיד. על גיליון עוגיות, לארגן פרוסות לחם עם הצדדים נוגעים. תרסיס צמרות של פרוסות לחם קלות עם ספריי בישול.
אופים 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם לשבור לחתיכות קטנות, עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב אלפרדו ותיבול איטלקי.
תערובת נקניק כפית שווה על פרוסות לחם.
מפזרים באופן שווה עם עגבניות, זיתים וגבינה.
אופים כ 6 דקות או עד גבינה מותכת.