נאצ'וס פהיטה בקר
נאצ'וס פהיטה בקר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם גבינת משקל, שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-12 דקות. נסו נאצ'וס פהיטה עוף, פאהיטה צמחוני גיליון פאן נאצ'וס, ו וידאו: פהיטה " נאצ'וס " עם קרם אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן זית, מיץ ליים, שום, פלפלים צ ' יפוטלה וכוסברה בקערה של מעבד מזון או בלנדר. להתמזג עד משולב לחלוטין.
מניחים סטייק צלע לתוך שקית ניילון גדולה או צלחת אפייה.
יוצקים במרינדה ולוודא שהוא כראוי מצפה את הבשר. חותם תיק או לכסות בחוזקה ומקרר במשך 24 שעות לפחות. כאשר מוכן לעשות את הנאצ ' וס, מחממים תנור ל 350 מעלות.
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מקורה (או שאתה יכול להשתמש במחבת).
טפטוף קצת שמן זית על הגריל וגריל את הבשר על חום גבוה מאוד, על 4 דקות לכל צד. (הפעל 45 מעלות באמצע הדרך בשני הצדדים כדי לקבל סימני גריל מגניבות.)
הסר סטייק מן הגריל ולהניח בצד rest.In מחבת גדולה, לחמם כמה כפות של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפלים ומבשלים 3 עד 5 דקות, או עד שהירקות רכים במקצת ומתחילים לקבל חתיכות שחורות.
הסר מהחום והנח בצד. חותכים חצי סטייק האגף לרצועות נגד התבואה, ואז לחתוך פרוסות לעקיצות קטנות יותר.
מניחים ירקות מוקפצים על קרש חיתוך וקוצצים בערך כדי לקבל אותם לחתיכות קטנות יותר. מסדרים שבבי טורטייה על מגש גדול avenproof (או גיליון עוגיות.)
מפזרים הרבה גבינה על כל החלק העליון.
מניחים מגש בתנור במשך 3 דקות בערך, רק מספיק זמן כדי להמיס את הגבינה (אבל לא לשרוף את הצ ' יפס.)
הסר מהתנור, ואז בנדיבות מפזרים פלפלים, בצל וסטייק קצוץ על כל החלק העליון. חזור לתנור לא יותר מדקה נוספת - - - רק מספיק זמן כדי לחמם את הבשר והפלפלים (אבל לא לבשל את הבשר לאורך כל הדרך.)
הסר מהתנור ו plop guacamole על כל החלק העליון.
מגישים מיד עם סלסה ושמנת חמוצה. תשתמש בשאר הבשר לעוד נאצ ' וס...או להכין פהיטות אמיתיות!
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)]()
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.