נקודות גבינה יוונית
גבינה יוונית נקודות יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצה, פטרוזיליה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 21%. מתכונים דומים: יווני טעון, פסטה יוונית, ו מתאבנים יווני.
הוראות
מערבבים neufchtel, פטה, gruyre, ביצה, ופטרוזיליה.
מחסנית גיליונות filo בצורה מסודרת. מהצד הצר, לחתוך ערימת פילו לתוך 3 רצועות שוות. הרם 1 רצועת מחסנית שכב שטוח; לכסות חתיכות שנותרו עם פלסטיק לעטוף כדי למנוע ייבוש. ערפל רצועת אחת בקלילות עם תרסיס שמן בישול.
מניחים 1 כף של תערובת הגבינה על קצה אחד של רצועת. להביא קצה פינה של רצועת פילו מעל מילוי לפגוש קצה הנגדי של פילו, יצירת משולש, ולאחר מכן להמשיך לקפל כמו משולש (כמו דגל) עד רצועת כולו עטוף סביב מילוי. בצורת, לשמור משולשים מלאים מכוסים בניילון נצמד. חזור להשתמש הנותרים גבינה ופילו.
מניחים משולשים, קצוות רופפים מתחת, גם בנפרד על גיליון אפייה לא מקל. משולשי ערפל קל עם תרסיס שמן בישול. אם עושים קדימה, להקפיא מוצק, אז חבילה אטומה.
אופים בתנור 375 עד הזהב, 12 עד 14 דקות (20 דקות, אם קפוא).