נקטרינות עם ריקוטה - קרם וניל ואורן - אגוז פריך
נקטרינות עם קרם ריקוטה-וניל ואורן אגוז שביר יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא מיץ ליים, עלי נענע, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו נקטרינות עם קרם וניל קטיפתי, עוגות קצרות עם נקטרינות קלויות וגלידת ונילן, ו נקטרינות בגריל עם וניל-רוטב דבש וגלידה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק נקטרינות עם 1 כפית סוכר ומיץ ליים בקערה ולתת macerate, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות.
פירה ריקוטה, חלב, וניל, ו 3 כפית סוכר בבלנדר עד חלקה.
מעבירים לקערה וצינה במקפיא, תוך ערבוב באמצע, עד מעובה מעט, 15 עד 20 דקות.
קו מחבת גיליון 4 צדדית עם נייר כסף. להביא מים הנותרים 1/2 כוס סוכר לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, ללא ערבוב, מחבת מתערבלת מדי פעם כך צבעי קרמל באופן שווה, עד ענבר בינוני, 10 עד 12 דקות. מערבבים צנוברים, ואז מיד לשפוך על נייר, במהירות מתפשטת עם מרית דק ככל האפשר. מגניב 5 דקות. לקלף שביר מנייר כסף ולשבור לחתיכות.
מערבבים מנטה לתוך נקטרינות ומגישים פירות עם קרם ריקוטה חתיכות של שביר.
פריטל שומר במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.