נקניקיות חזיר תוצרת בית של רייצ'ל אלן עם קולקאנון ורסק תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מלח ופלפל, אונקיות כרוב, שמן חמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: נקניקיות חזיר תוצרת בית עם Colcannon ורסק תפוחים, תבשיל האירי של רייצ'ל אלן, ו מרק דגים Ballycotton של רייצ'ל אלן.
הוראות
1
מערבבים יחד את החזיר, פירורי לחם, ביצה, שום ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. מטגנים מעט מהתערובת במחבת עם מעט שמן זית או חמניות כדי לראות אם התיבול טוב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן חמניות
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחלקים את התערובת לשנים עשר מנות ומעצבים כל אחד לנקניקיה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
3
מניחים על תבנית אפייה או צלחת ומניחים בצד עד שאתה רוצה לבשל אותם. (מצמרר אותם ליום במקרר הוא בסדר, או שאתה יכול להקפיא אותם.)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
4
כדי להפוך את colcannon: לבשל את תפוחי האדמה, מכוסה, במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות. לאחר מכן לנקז שלושה רבעים של המים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עם המכסה על עוד 20 עד 30 דקות עד מבושל. מבחן באמצעות שיפוד או להרגיש עם האצבעות שלך; להימנע דקירה תפוחי אדמה עם סכין כי זה יגרום להם להיפרד. כאשר מבושלים, לנקז את כל המים הנותרים, לקלף, ומחית עם 1/4 כוס החמאה תוך כדי חם. אני בדרך כלל מחזיק את תפוחי האדמה במזלג ומקלף בסכין אם הם חמים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומים
5
בינתיים, לבשל את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
6
חותכים את הכרוב לרבעים, ואז לחתוך את הליבה. דק לחתוך את הכרוב על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
7
מחממים סיר, מוסיפים את שאר 1/4 כוס חמאה, מים, ואת הכרוב פרוס. לזרוק על חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות, עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
הוסף לתפוחי האדמה, ולאחר מכן להוסיף את רוב החלב החם והפטרוזיליה, שמירה על חלק מהחלב בחזרה במקרה שאתה לא צריך את כל זה. מתבלים לטעום ולהכות עד שמנת חלקה, הוספת חלב יותר במידת הצורך. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להפוך את רסק התפוחים ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת זרלה מגוררת חלקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1
שים את התפוח בסיר קטן עם המים. מכסים ומבשלים על חום עדין (מערבבים מדי פעם) עד שהתפוח נשבר לדייסה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים סוכר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
1
מחממים מחבת על אש נמוכה עד בינונית, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים בעדינות את הנקניקיות במשך 12 עד 15 דקות, עד להזהבה מכל הצדדים ומבשלים מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מגישים עם קולקאנון ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה