נקניק תרד מניקוטי
נקניק תרד מניקוטי דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 587 קלוריות. מתאים ל-5 ומחירו 3 מנות.21 דולר למנה. אם יש לכם קליפות מניקוטי, ביצה, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מניקוטי ממולא תרד ונקניק, נקניק מניקוטי, ו נקניק מניקוטי.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1 כוס גבינת מוצרלה, גבינת קוטג', תרד, גבינת פרמזן, ביצה, אורגנו ושום; דברים לקליפות מניקוטי לא מבושלות.
מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
מפוררים נקניק למחבת גדולה; מבשלים על אש בינונית עד שכבר לא ורוד.
מסננים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי; יוצקים מעל מניקוטי.
יוצקים מים לאורך דפנות התבנית.
מכסים ואופים ב 350 מעלות במשך שעה 1. לחשוף; מפזרים מוצרלה שנותרה.
אופים 5-8 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.